უმარტივესი კერძიც კი შეიძლება უფრო გემრიელი და დახვეწილი იყოს ჩვენი სანელებლების გამოყენებით.
შექმენით შედევრები თქვენს სამზარეულოში, ისიამოვნეთ ახალი გემოთ ჩვენ კი ვიზრუნავთ თქვენზე.
რომელშიც შენარჩუნებულია ვიტამინებისა და მიკროელემენტების მაქსიმალური რაოდენობა
კონვექციური გაშრობის ტექნოლოგიის წყალობით
რეცეპტები ჩვენი სანელებლების დამატებით
200 მლ-ში თბილ წყალში 2 ჩ.კ. შაქრით გახსენით ჩაის კოვზი საფუარი; მოზილეთ ცომი 500 გრ ფქვილთან, 50 მლ. ზეითუნის ზეთით და 1 ჩ.კ. მარილით (არა ჩვეულებრივით, ზუსტად ამით - ჩერქეზულით), 10-15 წვრილად დაჭრილი ზეთისხილი და სურვილისამებრ, 150 გრ მყარი ყველი გახეხილი მსხვილ სახეხზე. თუ გრძნობთ, რომ ცომი მკვრივია, დაამატეთ ცოტა წყალი. შედგით თბილ ადგილას ერთი საათით გასაღვივებლად, შემდეგ გააკეთეთ წვრილი ლენტები ან დაჭერით ბრტყელი ზოლებად და გააკეტეთ ლამაზი სპირალეი - და შედგით ღუმელში 15-20 წუთით.
სალათა მოამზადეთ ყველაზე მარტივი სალათა: კიტრი, პომიდორი, სალათის ფოთოლი, ხახვი, დაამატეთ მცენარეული ზეთი და დაამარილეთ ჩვენი ნივრის მარილით.