თბილი და ნაზი არომატი დაცურავს ჰაერში და ქმნის ხალისიან განწყობას. მას ემატება ჯანჯაფილის ახალი, მერქნიანი, ოდნავ მოტკბო ელფერი. ეს კომპოზიცია შეავსებს და მოუხდება ბევრ კერძს თქვენს სამზარეულოში:
- შემწვარი ფრინველი, ღორის ხორცი;
- ბოსტნეულის გარნირები, გრილზე დამზადებული პროდუქტები;
- კომბოსტოს და თევზის დამარილება;
- ზღვის პროდუქტები, ასპარაგუსი;
- სუპების, სოუსების და სალათების ;
- კრემების, ცომის და სხვა საკონდიტრო ნაწარმის გემოს გასაუმჯობესებლად;
შემადგენლობა: მარილი, ფორთოხალი, ჯანჯაფილი. მარილი შეიძლება ინახებოდეს სტილურ შეპუთვაში SULI-ისაგან ან გადაიტანოთ ქილაში მჭიდრო სახურავით, რათა პროდუქტი სწრაფად არ დაკარგოს არომატი და არ დანესტიანდეს.