მარილი შემწვარ ხორცს, თევზს, ჩაშუშულ ბოსტნეულს და ლობიოს, ცხელ სალათებს, პლავს ტკბილ-მჟავე, ოდნავ შემკვრელ ბროწეულის გემოს ანიჭებს.
შემადგენლობა: ბროწეულის წვენი, სუნელი ანარდანა, ნიორი, ბაზილიკი, ქინძი, ქონდარი, ბეგქონდარა.
მარილი შემწვარ ხორცს, თევზს, ჩაშუშულ ბოსტნეულს და ლობიოს, ცხელ სალათებს, პლავს ტკბილ-მჟავე, ოდნავ შემკვრელ ბროწეულის გემოს ანიჭებს.
შემადგენლობა: ბროწეულის წვენი, სუნელი ანარდანა, ნიორი, ბაზილიკი, ქინძი, ქონდარი, ბეგქონდარა.