ნივრის მარილი

garlic salt garlic salt

ხართ თქვენ დახვეწილი გურმანი ან მოყვარული ძალიან მარტივი კერძების მომზადების მოყვარული - ამას არ აქვს მნიშვნელობა. ეს სუნელი შეუცვლელია ნებისმიერ სამზარეულოში. იგი ორგანულად აერთიანებს მარილს, ახალ ნიორს და მწვანილებს.
ის არის რბილი, ნაზი და არა ცხარე. გამოიყენება ჩვეულებრივი მარილის ნაცვლად.

  • პირველი კერძები;
  • ნებისმიერი ხორცი, ფრინველი, ღვიძლი, ხორცის ფარში, ომლეტი, ერბოკვერცხი, პაშტეტი;
  • ახალი და გამომცხვარი ბოსტნეული; ფაფები, შემწვარი კარტოფილი;
  • გამოცხობაში: პურ-ფუნთუშა, სამსა, ოსური პეროგი, მჭადი და ქვიშტარი, ფუნთუშები ხორცის და თევზის შიგთავსით, ბლინები ქათმის ხორცით, ხიჩინები და ა.შ.;
  • ბოსტნეულის მწნილი და დამარილება;

შემადგენლობა: მარილი, ნიორი, ბაზილიკი, კინძი. მარილი უნდა გადაიტანოთ ჭურჭელში, რომელსაც მჭიდროდ თავსახური ეკეტება, რათა თავიდან აიცილოთ პროდუქტის სწრაფი გაშრობა და არომატის დაკარგვას. შეინახეთ მაცივარში.

ჩვენი პროდუქციის შეძენა შესაძლებელია:

1. Online - შეკვეთა

2. თბილისში და ბათუმში - მაღაზიების სია

გამოხმაურება ჩვენი კლიენტებისგან

შეუკვეთეთ
Facebook Instagram Viber WhatsApp TikTok